headerlogo
 
 
 

Restrain-It!

CD Restrain It*** GELIMITEERDE OPLAGE ***

Enkele jaren geleden zijn we onze RESTRAIN IT actie gestart: Ludiek met een serieuze ondergrond en nu actueler dan ooit. Het vrolijke logo met uit hun kaders brekende kleuren die uiteenspatten, maar onder controle worden gehouden door het stoere lettertype met krachtige leuze.

Restrain It heeft meerdere betekenissen: letterlijk wellicht het vastzetten van lading, maar in deze context meer ter beheersing en controle over eigen emoties en reacties, hou je in en zorg dat er geen schade ontstaat; wel zo fijn voor je medemens.
Maar ook: ban het kwaad uit!

Als een ieder mee doet, dan wordt het leven ook voor een ieder prettiger.

De actie is nu door Leigh Blond in samenwerking met Leen Stoute van tekst en muziek voorzien en een leuk aanstekelijk lied is ontstaan.
 
Het lied kan beluisterd worden via onderstaande tabbladen en is de titelsong van een nieuwe CD van Leigh Blond. Daarnaast zijn er soundbites van de rest van de nummers te horen, lyrics te lezen en ook wat video's te zien.

Van de CD hebben we een gelimiteerde en genummerde oplage van 500 stuks laten persen. De CD is gratis verkrijgbaar (op=op) via onderstaande link.

restrain it steun cd actie button

Catalogi TLS

Spanbanden wij maken ze website

Logo Animatie