headerlogo
 
 
 

Package Control Groep

Package Control Industrieweg 28 Giessenartikel icoon croppedPACKAGE CONTROL (NEDERLAND) B.V. is onderdeel van de Package Control Groep.


De Package Control Groep staat voor een solide groep bedrijven die zich bezighoudt met de vervaardiging van producten die ten dienste staan van het goederenvervoer. Wij leveren alle producten volgens de wensen en specificaties van onze klanten. Absoluut maatwerk dus!


In 40 jaar is de Package Control Groep een toon­aangevende, succesvolle, internationale groep geworden. Door onze ruime kennis van de markt en ons innovatief vermogen zijn wij in staat om marktvernieuwende oplossingen te bieden. Daarnaast leveren wij traditionele, kwalitatief hoogwaardige basisproducten die zorgen voor een constante en veilige goederenstroom binnen bedrijven. 

De Package Control Groep omvat de volgende bedrijven:

Package Control (Nederland) BV is gestart in 1989 als toeleverancier voor de carrosserie- en aanhangwagensector. Met een eigen productie afdeling van spanbanden gaan de meest uiteenlopende samenstellingen naar onze klanten. Daarnaast heeft het een staaldraadafdeling en hijsmiddelenafdeling, waar deze op maat vervaardigd worden.

Transport Load Systems B.V. is sinds 1983 toeleverancier aan carrosserie- en aanhangwagenbedrijven en heeft een uitgebreid programma in wegtransportmiddelen, zoals montagesteunen, kiepsystemen in kitvorm, aluminium roldeuren en gegalvaniseerde trappen. Sinds september 2006 is het bedrijf een onderdeel geworden van de Package Control Groep en bevindt het zich samen met Package Control (Nederland) BV onder 1 dak in Giessen.

Vanuit ons magazijn in Giessen verzorgen wij dagelijks de verzendingen van uw bestellingen. Tevens is het mogelijk bestelde goederen bij ons af te halen.

In het Engelse Andover is de vestiging van Package Control (UK) Ltd. gevestigd, welke dezelfde producten voert als Package Control (Nederland) BV. In hetzelfde pand vindt de productie van Rolamat (pneumatische) rollenbaanprodukten plaats.